Lieve medewerker in de zorg.

Ik kan me geen voorstelling maken hoe het is om in deze tijden in de zorg te werken. Wat je elke dag meemaakt. Verdriet, onzekerheid, stress en misschien ook angst.


Omdat ik dankbaar ben dat je er dag en nacht voor ons bent en je een hart onder de riem wil steken, heb ik dit platform voor je opgericht.  Hier vind je yoga- en meditatie video's en audio's die je in je eigen tijd kunt bekijken of beluisteren. Het zijn sessies gericht op innerlijke rust, ontspanning en energie. Om beter te slapen en in het hier en nu te zijn. 


Je hebt geen yoga ervaring nodig om de oefeningen te doen. Zorg wel dat je de les veilig maakt. Wees daarom voorzichtig bij lichamelijke klachten of raadpleeg (indien nodig) eerst een arts of fysiotherapeut als je twijfelt. 


Ik hoop dat mijn yoga-en meditatiesessies je een stukje rust en licht brengen in deze tijd.


Namasté,

Sarah

Meditatie voor elk moment van de dag

Zoek een rustig plekje op voor deze korte (8 minuten) maar zeer effectieve meditatie. Adem in, adem uit. Keer naar binnen, connect en kom tot rust.

Yoga tegen innerlijke onrust

Een sessie gericht op innerlijke onrust. Deze serie van oefeningen helpen je om spanningen van je af te schudden en rust te creëren. Zo kom je uit je hoofd en in je lijf.

Yoga tegen vermoeidheid

Uitputting en vermoeidheid. Deze serie houdingen helpen je om even tot rust te komen en diep te ademen. Zo kun je weer nieuwe energie opdoen zonder jezelf zwaar te belasten.

Yoga tegen stress

Door stress verkrampen je spieren - vaak in de nek, schouders en rug - dat weer zorgt voor andere klachten. Deze houdingen helpen je om spanningen in je bovenlichaam te verlichten.

Gentle Flow

Een heerlijke gentle flow om je ochtend fris op te starten of je avond relaxed af te sluiten. Kom uit je hoofd en in je lijf met deze Vinyasa yogasessie van 30 minuten.

Yoga voor een goede nachtrust

Een ontspannen yogasessie om sneller in slaap te vallen en goed door te slapen. Doe deze serie van 20 minuten voordat je naar bed gaat, of ga alvast in bed liggen. En...slaap lekker!

Meditaties

Slaapmeditatie

Dankbaarheid

In het nu zijn

Meer yoga & meditatie?

Ik verzorg bedrijfsyoga en yoga op maat voor bedrijven en particulieren. Hier vind je meer informatie.


Mocht je nog vragen hebben, laat het me gerust weten. Stuur een mail naar sarah@sarahbierens.nl of klik op onderstaande button om contact op te nemen. Dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.