Hi, ik ben Sarah

schrijver & yoga teacher

Sarah Bierens | Storyteller, yoga teacher & mindful ondernemer


Hi, ik ben Sarah

schrijver &

yoga teacher


Hoe het allemaal begon 

In 2016 begon mijn avontuur als zelfstandig ondernemer. Niet gepland, wel de beste beslissing ooit. Ik ging doen waar ik goed in was. En waar mijn hart lag. Inmiddels heb ik als freelance schrijver vele ondernemers en bedrijven mogen helpen. Bij het vinden van de juiste woorden. Met het vertellen van een ijzersterk en persoonlijk verhaal.


Toch ontbrak er iets.


Ja, ik had interessante projecten, was goed in mijn vak en beleefde er veel plezier aan. Bovendien mocht ik als reisjournalist met regelmaat op pad. Toch voelde ik dat er iets miste. Ik verlangde naar meer verdieping, innerlijke rust en zingeving.

Yoga teacher Sarah Bierens

Een zoektocht naar meer

In mijn zoektocht – niet alleen in werk maar ook mijn privé leven - kwam ik in aanraking met yoga. Het was allesbehalve liefde op het eerste gezicht. Ik was ambitieus en sportief en zolang er geen zweetdruppel aan te pas kwam, zag ik er weinig heil in. Yoga was niets voor mij. Dacht ik. Toch won mijn nieuwsgierigheid het van mijn weerstand. Yoga kreeg een tweede kans. Hoe vaker ik een les volgde, hoe meer ik begon te voelen wat het me bracht. Ik ontdekte dat yoga zoveel meer was dan jezelf in moeilijke houdingen worstelen. Op de yogamat ervaarde ik innerlijke rust. Een diepe connectie met mijn ware zelf.

Storyteller Sarah Bierens

Ik koos voor een yogaopleiding

Vanuit interesse, om erover te schrijven. Maar het duurde niet lang voordat er iets in mij begon te roeren. Ik wilde yogales geven. Ik wilde dát wat yoga mij bracht – selfcare, creativiteit, tevredenheid, rust en een gevoel van thuiskomen bij mezelf - overdragen. Ik wilde yoga combineren met schrijven. Want waarom kiezen voor het één terwijl het beide kan? Zo werd het zaadje geplant om twee werelden samen te brengen. Maar vooral: om beter voor mezelf te zorgen en vanuit mijn hart en intuïtie te gaan leven en werken. De puzzelstukjes zijn op hun plaats gevallen. En daar zie je hier het resultaat van.

Mijn missie?

Jou inspireren en laten verwonderen door mooie verhalen. Met woorden die raken en die ertoe doen. Om je daarnaast te helpen beter voor jezelf te zorgen. Want als je goed bent voor jezelf zit je lekkerder in je vel. Bovendien heb je dan ruimte én de mindset om goed te zijn voor anderen en bij te dragen aan een liefdevolle en mooiere wereld.

Yoga en verhalen

Beide raken je ziel, laten je dichter bij jezelf komen. Ze zorgen dat je de wereld even kunt buitensluiten om je binnenwereld te openen.


Met mijn yogalessen, workshops en verhalen bied ik inspiratie en handvaten voor meer zingeving, balans en selfcare. Krachtige tools die ook mij - als ondernemer, schrijver, down-to-earth yogi en hoogsensitief mens - nog elke dag helpen. Ik ben er voor bewuste ondernemers en bedrijven om alles uit hun business te halen dankzij de kracht van woorden.


Weten wat ik voor je kan betekenen of wil je met mij samenwerken? Neem gerust contact op.


Liefs,

Sarah

Sarah Bierens | Storyteller, yoga teacher & mindful ondernemer

Mijn leven in het kort

Over Sarah Bierens

Van hier tot Tokio

Ik woon in het mooie Nijmegen. Voor mijn schrijfprojecten heb ik behalve een laptop, wifi en een creatieve mindset niet veel nodig. Daarom werk ik geregeld op verschillende locaties. Het liefst op een inspirerende plek, in de zon mét een fijn uitzicht. Vanuit huis, een knus koffietentje óf bij jou op kantoor.
Over Sarah Bierens

Jong geleerd

Van jongs af aan schrijf ik eigen creaties en verslind ik boeken. Mijn bucketlist is eindeloos lang, dankzij een boekhandelaar als vader. Op mijn nachtkastje ligt altijd een stapel boeken. Schrijven is nog steeds mijn grootste kracht. Het is mijn manier om mijn creativiteit te uiten.
Over Sarah Bierens

Van student tot ondernemer

Na mijn studie Geschiedenis aan de Radboud Universiteit in Nijmegen koos ik voor banen in de uitgeverswereld en de filmbranche. In 2016 schreef ik mij in als freelance tekstschrijver bij de KvK. Nu publiceer ik voornamelijk verhalen als (reis)journalist en schrijf ik voor bewuste ondernemers. Klik hier als je mij wilt inhuren als freelance schrijver.
Over Sarah Bierens

Reizen

Doe ik het allerliefst! Na mijn studie maakte ik een solo wereldreis van 8 maanden naar Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. Dat smaakte naar meer en ik besloot mijn reisverhalen voortaan online en in de markt te zetten. Nog steeds reis ik met regelmaat en werk ik remote vanuit zonnige, verre oorden.
Over Sarah Bierens

Yogadocent

Zo'n 12 jaar geleden volgde ik mijn eerste yogales. In 2018 koos ik voor een pre-teacher yogaopleiding (50 RYT) van Johan Noorloos bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Daarna studeerde ik af in Vinyasa (200 RYT) en Yin Yang (50 RYT). Sindsdien geef ik met veel plezier yoga aan particulieren en bedrijven op verschillende locaties, waaronder mijn thuisbasis Nijmegen.
Over Sarah Bierens

Zoektocht

In mijn zoektocht naar alles wat het leven leuker, lichter en zinvoller maakt, heb ik door de jaren heen veel gelezen en verzameld. Mijn inzichten, levenslessen en wijsheden deel ik in blogs, artikelen en mijn social kanalen. Zie het als voeding voor je ziel en vind de inspiratie die bij jou past.

Sarah's kernwaarden

Authentiek

Persoonlijk

Eenvoud

Puur

Mindful

Down-to-earth

Energiek

Avontuurlijk

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? neem gerust contact op