Hi, ik ben Sarah

copywriter & yogadocent

Sarah Bierens | Storyteller, yoga teacher & mindful ondernemer


Hi, ik ben Sarah

copywriter&

yogadocent


Hoe het allemaal begon 

In 2016 begon mijn avontuur als zelfstandig ondernemer. Niet gepland, wel de beste beslissing ooit. Ik ging doen waar ik goed in was en waar mijn hart lag. Inmiddels heb ik als freelance SEO copywriter vele ondernemers en bedrijven geholpen online zichtbaar te worden. Met het kiezen van de juiste woorden. Geen ingewikkelde taal. Wel een helder, oorspronkelijk verhaal mét impact.


Toch ontbrak er iets.


Ja, ik had interessante projecten, was goed in mijn vak en beleefde er veel plezier aan. Bovendien mocht ik als reisjournalist met regelmaat op pad. Toch voelde ik dat er iets miste. Ik verlangde naar meer innerlijke rust en zingeving.

Yoga teacher Sarah Bierens

Een zoektocht naar meer

In mijn zoektocht – niet alleen in werk maar ook mijn privé leven - kwam ik in aanraking met yoga. Het was allesbehalve liefde op het eerste gezicht. Ik was ambitieus en sportief en zolang er geen zweetdruppel aan te pas kwam, had het voor mij geen nut. Yoga was niets voor mij. Dacht ik. Toch won mijn nieuwsgierigheid het van mijn weerstand. Yoga kreeg een tweede kans. Hoe vaker ik een les volgde, hoe meer ik begon te voelen wat het me bracht. Ik ontdekte dat yoga zoveel meer was dan jezelf in moeilijke houdingen worstelen. Op de yogamat ervaarde ik innerlijke rust. Een diepe connectie met mijn ware zelf.

Storyteller Sarah Bierens

Ik koos voor een yogaopleiding

Vanuit interesse, om erover te schrijven. Maar het duurde niet lang voordat er iets in mij begon te roeren. Ik wilde yogales geven. Ik wilde dát wat yoga mij bracht – selfcare, creativiteit, tevredenheid, rust en een gevoel van thuiskomen bij mezelf - overdragen. Ik wilde yoga combineren met schrijven. Want waarom kiezen voor het één terwijl het beide kan? Zo werd het zaadje geplant om twee werelden samen te brengen. De puzzelstukjes zijn op hun plaats gevallen en daar zie je hier het resultaat van.

Of je nu struggelt met teksten, een druk hoofd of vermoeid lijf...


 Ik ben er voor bewuste ondernemers en bedrijven om alles uit hun business te halen dankzij de kracht van woorden. Ik creëer verhalen om je te verwonderen, te inspireren en raken. Met mijn yogalessen en workshops bied ik tools om goed voor jezelf te zorgen en tot rust te komen.


Ik ben er voor je als copywriter of yogadocent. Of allebei.


Liefs,

Sarah

Sarah Bierens | Storyteller, yoga teacher & mindful ondernemer

sarah in het kort

Over Sarah Bierens

de wereld als kantoor

Ik woon in het mooie Nijmegen. Voor mijn schrijfprojecten heb ik behalve een laptop, wifi en een creatieve mindset niet veel nodig. Daarom werk ik geregeld op verschillende locaties in binnen- en buitenland. Het liefst op een inspirerende plek, in de zon mét fijn uitzicht. Vanuit huis, een knus koffietentje óf bij jou op kantoor.
Over Sarah Bierens

boekenwurm

Van jongs af aan schrijf ik eigen creaties en verslind ik boeken. Mijn bucketlist is eindeloos lang, dankzij een boekhandelaar als vader. Op mijn nachtkastje ligt altijd een stapel boeken. Schrijven is nog steeds mijn grootste kracht en mijn creatieve uitlaatklep.
Over Sarah Bierens

achtergrond

Na mijn studie Geschiedenis aan de Radboud Universiteit in Nijmegen koos ik voor banen in de uitgeverswereld en de filmbranche. In 2016 schreef ik mij in als freelance tekstschrijver bij de KvK. Ruim 8 jaar schrijf ik voor bewuste ondernemers en bedrijven en publiceer ik verhalen als (reis)redacteur. Klik hier als je mij wilt inhuren als freelance schrijver.
Over Sarah Bierens

Reislust

Doe ik het allerliefst! Na mijn studie maakte ik een solo wereldreis van 8 maanden naar Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. Dat smaakte naar meer en ik besloot mijn reisverhalen voortaan online en in de markt te zetten. Nog steeds reis ik met regelmaat en werk ik remote vanuit zonnige, verre oorden.
Over Sarah Bierens

Yogadocent

Ruim 14 jaar geleden volgde ik mijn eerste yogales. In 2018 koos ik voor een pre-teacher yogaopleiding (50 RYT) van Johan Noorloos bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Daarna studeerde ik af in Vinyasa (200 RYT) en Yin Yang (50 RYT). Sindsdien geef ik met veel liefde yoga aan particulieren en bedrijven op verschillende locaties, waaronder mijn thuisbasis Nijmegen.
Over Sarah Bierens

hoogsensitief

 Als hoogsensitief mens weet ik inmiddels wat ik nodig heb om in balans te blijven. Mijn inzichten, levenslessen en wijsheden deel ik in blogs, artikelen en via mijn social kanalen. Bovendien komt mijn hoogsensitiviteit goed van pas in mijn werk. Zowel mijn creativiteit, groot inlevingsvermogen, rijke binnenwereld als oog voor detail.

WAT JE MET MIJ KRIJGT ALS WIJ GAAN SAMENWERKEN

15+ jaar copywriting & schrijfervaring

AUTHENTIEKE, RAKE TEKSTEN

BETROKKEN COMMUNICATIEPROFESSIONAL

MINDFUL & PERSOONLIJKE gesprekspartner

DOWN-TO-EARTH YOGADOCENT

ENERGIE & CREATIVITEIT

weten wat ik voor je kan betekenen?