arrow_drop_up arrow_drop_down
Sarah Bierens | Storyteller, yoga teacher & mindful ondernemer

Hi, ik ben Sarah

storyteller,

yoga teacher &

mindful ondernemer

Sarah Bierens | Storyteller, yoga teacher & mindful ondernemer


Hi, ik ben Sarah

storyteller,

yoga teacher &

mindful ondernemer

Hoe het allemaal begon 

In 2016 begon mijn avontuur als zelfstandig ondernemer. Niet gepland, wel de beste beslissing ooit. Ik ging doen waar ik goed in was. En waar mijn hart lag. Inmiddels heb ik als copywriter en storyteller vele ondernemers en bedrijven mogen helpen. Bij het vinden van de juiste woorden. Met het vertellen van een ijzersterk en persoonlijk verhaal en het overbrengen van een glasheldere boodschap.


Toch ontbrak er iets.


Ja, ik had interessante projecten, was goed in mijn vak en beleefde er veel plezier aan. Bovendien mocht ik als reisjournalist met regelmaat op pad. Toch voelde ik dat er nog iets miste. Ik wilde meer verdieping en zingeving.

Yoga teacher Sarah Bierens

Een zoektocht naar meer

In mijn zoektocht – niet alleen in werk maar ook mijn privé leven - kwam ik in aanraking met yoga. Het was allesbehalve liefde op het eerste gezicht. Ik was ambitieus en sportief en zolang er geen zweetdruppel aan te pas kwam, zag ik er geen heil in. Yoga was niets voor mij. Dacht ik. Maar waarom werd er dan zoveel positiefs aan yoga toegeschreven? Waarom zweerden zovelen erbij? Mijn nieuwsgierigheid won het van mijn weerstand. Yoga kreeg een tweede kans. Hoe vaker ik een les volgde, hoe meer ik begon te ervaren en voelen wat het me bracht. Ik ontdekte dat yoga zoveel meer was dan jezelf in moeilijke houdingen worstelen. Op de yogamat ervaarde ik innerlijke rust. Een diepe connectie met mijn ware zelf.

Storyteller Sarah Bierens

Ik koos voor een yogaopleiding

Vanuit interesse, om erover te schrijven. Maar het duurde niet lang voordat er iets in mij begon te roeren. Ik wilde yogales geven. Ik wilde dát wat yoga mij bracht – creativiteit, tevredenheid, rust en een gevoel van thuiskomen bij mezelf - overdragen. Ik wilde yoga combineren met schrijven. Want waarom kiezen voor het één terwijl het beide kan? Zo werd het zaadje gepland om twee werelden samen te brengen. Maar vooral: om vanuit mijn hart en intuïtie te gaan leven en ondernemen. De puzzelstukjes zijn op hun plaats gevallen. En daar zie je hier het resultaat van.

Ik wil jou inspireren om hetzelfde te doen.

Om dicht bij jezelf te blijven, bewust en vanuit je hart te leven. Om puur en authentiek te ondernemen en te handelen naar jouw waarden. Zodat je innerlijke rust, groei en flow gaat ervaren. Wat bijdraagt aan jezelf, anderen én een mooiere wereld!

Yoga en schrijven zijn voor mij de ultieme middelen om dit te bereiken.

Misschien heb je alleen iets met yoga. Of wil je vooral aan de slag met content om je business een boost te geven? Misschien sta je open voor allebei. Alles is mogelijk. De keuze is aan jou en ik help je er met liefde bij!

Sarah Bierens | Storyteller, yoga teacher & mindful ondernemer

Mijn leven in het kort

Over Sarah Bierens

Van hier tot Tokio

Ik woon in het mooie Nijmegen. Voor mijn schrijfprojecten heb ik behalve een laptop, wifi en een creatieve mindset niet veel nodig. Daarom werk ik geregeld op verschillende locaties. Het liefst op een inspirerende plek, in de zon mét een fijn uitzicht. Vanuit huis, een knus koffietentje of bij jou op kantoor kan ook.
Over Sarah Bierens

Jong geleerd

Van jongs af aan schrijf ik eigen creaties en verslind ik boeken. Mijn bucketlist is eindeloos lang, dankzij een boekhandelaar als vader. Op mijn nachtkastje ligt altijd een stapel boeken. Schrijven is nog steeds mijn grootste kracht. Het is mijn manier om mijn creativiteit te uiten.
Over Sarah Bierens

Van student tot ondernemer

Na mijn studie Geschiedenis aan de Radboud Universiteit in Nijmegen koos ik voor banen in de uitgeverswereld en de filmbranche. In 2016 schreef ik mij in als freelance copywriter bij de KvK. Bovendien sloot ik mij aan als travel redacteur bij NextDestination.nl en als vaste gastblogger bij Business & Bubbles.
Over Sarah Bierens

Reizen

Doe ik het allerliefst! Na mijn studie maakte ik een solo wereldreis van 8 maanden naar Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. Dat smaakte naar meer en ik besloot mijn reisverhalen voortaan online en in de markt te zetten. Tegenwoordig reis ik vaker samen dan alleen. Met mijn vriend en tevens fotograaf vang ik kostbare momenten in beeld en woorden.
Over Sarah Bierens

Yogadocent

10 jaar geleden volgde ik mijn eerste yogales. In 2018 koos ik voor een yogaopleiding van Johan Noorloos bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Sinds 2019 mag ik mij Vinyasa (200 RYT) en Yin Yang yogadocent (50 RYT) noemen en geef ik met veel plezier les op verschillende locaties, waaronder mijn thuisbasis Nijmegen.
Over Sarah Bierens

Zoektocht

In mijn zoektocht naar alles wat het leven leuker, lichter en zinvoller maakt, heb ik door de jaren heen veel gelezen en verzameld. Mijn inzichten, levenslessen en wijsheden komen samen in The Soul Academy. Een online plek, volop in ontwikkeling. Waar je in de toekomst trainingen en workshops kunt volgen. Zie het als voeding voor je ziel. Wie weet haal je er inspiratie uit!

Sarah's kernwaarden

Authentiek

Persoonlijk
Eenvoud

Puur

Mindful

Down-to-earth

Energiek

Avontuurlijk

Meer weten?

Neem nu contact met me op!

Ik gebruik cookies!