Content op maat Sarah Bierens

BLIJF JE ZELF proberen OM EFFECTIEVE TEKSTEN TE SCHRIJVEN?

OF KIES JE voor een seo-copywriter

zodat je vrijheid hebt om te doen waar je goed in bent?

Content op maat Sarah Bierens

blijf je zelf proberen om effectieve teksten te schrijven?

OF KIES JE VOOR EEN SEO-COPYWRITER

ZODAT Je VRIJHEID HEBT OM TE DOEN WAAR JE GOED IN BENT?

Jij hebt de wereld iets te bieden.

Als onderneming, merk of zelfstandig ondernemer. Je bent overtuigd van je product of dienst en hebt dé oplossing voor jouw klanten. Maar hoe overtuig je ze om voor jou te kiezen? Hoe geef je de juiste woorden aan je aanbod? En hoe val je op in de online jungle zodat je jouw droomklant bereikt?

Daarvoor hoef je niet super origineel te zijn

Of het wiel opnieuw uit te vinden, want alles is al een keer gedaan. Alleen nog nooit door JOU. Daarom kun je niet zonder een ijzersterk, persoonlijk verhaal. Zeker in een tijd van AI is het nóg belangrijker om te laten zien dat je oorspronkelijk en écht bent.


Staat je verhaal op papier, dan wil je natuurlijk dat mensen het ook kunnen lezen. Want hoe krachtig jouw missie ook is. Hoe waardevol je product voor het leven van je klanten. Tenzij je geld wil blijven uitgeven aan advertenties en afhankelijk wil zijn van social media platforms, ga je ze zonder goede SEO-teksten niet bereiken.

Dus als je...

Content op maat Sarah Bierens

geen stress en frustratie meer wil over klanten bereiken en triggeren

Content op maat Sarah Bierens

gratis bezoekers naar je website, meer omzet

& conversie wil

Content op maat Sarah Bierens

niet meer afhankelijk wil zijn van continu posten of adverteren

Content op maat Sarah Bierens

wil bouwen aan je merk en een diepe connectie met je klanten

Content op maat Sarah Bierens

je tijd en energie wil besteden aan waar jij goed in bent: ondernemen

VRIJHEID wil om naast werken ook echt van het leven te genieten

Content op maat Sarah Bierens

dan ben ik jouw seo-copywriter

Als freelance SEO-copywriter zorg ik niet alleen dat je online teksten organisch vindbaar zijn, maar ook hout snijden en lekker weglezen. Want waar het om draait, is waarde bieden aan je klanten. En dat doe je niet door je teksten vol te pompen met zoekwoorden.


Als je 'm nog niet hebt, brengen we met een SEO-analyse in kaart waar jouw mensen naar zoeken. Vervolgens kijken we hoe dat aansluit op je dienst of product. Ik ga voor je aan de slag met het vinden van de juiste woorden, waar jij je bedrijf 100% in herkent. Om zo jouw klanten te raken, te inspireren en te overtuigen. Zodat ze in hun diepste vezels voelen dat jij diegene bent bij wie ze moeten zijn.


Testimonial van Sylvia Effendi FitForMe

Sarah is a talented and high-level expert in writing, excelling in almost all genres with a special emphasis on creative writing. She has the remarkable ability to elegantly transform rigid corporate/health-related propositions into elegant write-ups without altering the essence of the message. This is a skill that is becoming increasingly rare in recent days.

Sarah is not only a skilled professional but also a pleasant person with whom people feel comfortable working. I also commend her leadership style, ensuring that the entire team consistently exceeds expectations on all projects.

I thoroughly enjoy collaborating with Sarah and eagerly look forward for more. I wholeheartedly recommend her to anyone in search of high-quality copywriting.

Sylvia Effendi - Global Marketer FitForMe
Content op maat Sarah Bierens

wat ik nog meer voor je maak

Ondanks dat niet alle teksten bedoeld zijn voor zoekmachines ga ik wel uit van hetzelfde principe: waarde bieden. In het Nederlands en Engels schrijf ik:


  • Blogs, artikelen, advertorials, interviews en brochures
  • Mailings, social media posts, e-books en whitepapers
  • Merkverhaal, tone of voice guide en contentstrategie
  • Podcast (script en hosting) en video-scripts


Heb je zelf teksten geschreven, maar mis je de sparkle en twijfel je of het grammaticaal wel klopt? Ik redigeer en check je creaties op taal- en spelfouten, breng flow in je verhaal en help je om het beste uit je tekst te halen.


Sarah en ik hebben nauw samengewerkt. We hebben samen een planning gemaakt en een tone of voice guide uitgewerkt. Hiermee konden medewerkers van HROffice aan de slag om blogs te schrijven. Sarah heeft vervolgens de blogs geredigeerd. Daarnaast nam Sarah ook interviews voor ons af en schreef ze onze klantcases. Ik ben heel blij met het resultaat! De samenwerking met Sarah heb ik ervaren als heel flexibel en nauwkeurig. Een erg prettige down-to-earth ‘collega’ die je met de juiste adviezen steeds een stapje verder helpt. 

Shari Pieneman - Projectmanager HROffice

sinds 2016...

Heb ik als freelance copywriter vele opdrachtgevers geholpen met het maken van impact en een groter bereik. Van effectieve SEO-webteksten en blogs, rake storytelling en inspirerende (employer) branding campagnes tot podcast-hosting, content- en communicatieadvies en langdurige interim-projecten.


Benieuwd?

wat anderen zeggen over samenwerken met mij

Review Sarah Bierens
Etienne - De Nieuwe Rede
Qua meedenken, aanwezigheid, schrijfstijl en werk wist Sarah heel goed bij ons bedrijf De Nieuwe Rede aan te sluiten. Ik heb Sarah ook laten kijken naar onze website en manier van communiceren in content. Ik gebruik haar nog altijd graag als klankbord en voel een zekere rust, wetende dat ik op haar kan vertrouwen als dat nodig is. Een topper!
Review Sarah Bierens
Janna - Wanderlust Yoga

Sarah heeft alle webteksten voor mijn bedrijf herschreven en ik ben echt superblij met het resultaat! Het is fris, leest vlot, inhoudelijk goed en raakt gewoon precies de juiste snaar. Sarah heeft de juiste woorden voor mij gevonden en er een stromend geheel van gemaakt. Perfect passend bij wie ik ben en wat ik uit wil dragen. Heel knap gedaan!

Review Sarah Bierens

Saskia - YVVY Hypotheken

Sarah heeft vanaf het begin geholpen met de communicatie van ons bedrijf en onze website volledig voorzien van teksten. Het eindresultaat mag er dan ook zijn! Naar wat voor tekst je ook op zoek bent, het zou zonde zijn als je Sarah niet zou vragen om hulp! Een aanrader!

Review Sarah Bierens
Ingrid - FLXBL Yoga

Ik heb Sarah gevraagd om mijn webteksten te schrijven. Na een briefing heb ik het volledig uit handen gegeven. En ik ben heel blij met het resultaat! Sarah heeft de teksten goed, helder en luchtig geschreven. Geen gladde verkooppraatjes, maar een integer stuk. Ik zou Sarah zeker aanraden!

Review Sarah Bierens
Elvira - Koers11

Sarah heeft mij geholpen met een tekst die ik wil gebruiken voor een weggever. Ze redigeert niet alleen, maar geeft ook suggesties en uitleg. Superfijn als je niet goed bent in taal! Daarnaast voelde ze precies mijn vibe aan. Als ik nu mijn tekst lees, leest het alsof IK het geschreven heb. Ze werkt snel en erg fijn.

Review Sarah Bierens
Peter - Het Nieuwe Buro

Voor een opdrachtgever heb ik een nieuwe corporate identity ontwikkeld. Sarah is daar nauw bij betrokken geweest en heeft de teksten voor de websites geschreven. Sarah is kritisch, creatief en gedreven. Komt afspraken na. Voor het beste resultaat!

Review Sarah Bierens

De afgelopen jaren maak ik veelvuldig gebruik van het creatieve schrijftalent van Sarah. Zij is medeverantwoordelijk geweest voor het vormgeven van de teksten op mijn website. Daarnaast huurde ik Sarah in om mijn blogs lekker leesbaar te maken voor mijn specifieke communicatiedoelgroep: de dertigers van nu. Zij weet goed in de huid te kruipen van deze doelgroep, wat maakt dat mijn blogs veel gelezen (en gedeeld) worden. Daar ben ik super blij mee! Tot slot; Sarah’s aanvullende SEO-ideeën snijden hout en ze is een prettige en overtuigende zakenrelatie. Mijn tip: huur Sarah in!

Arnaud Hol - Talento Loopbaancoaching

zullen we kennismaken?