Content op maat Sarah Bierens

Maak een onvergetelijke indruk

met bezielde teksten,

rake woorden & een ijzersterk verhaal

Content op maat Sarah Bierens

Maak een onvergetelijke indruk

met bezielde teksten,

rake woorden & een ijzersterk verhaal

Jij hebt de wereld iets te bieden.

Als onderneming, merk of zelfstandig ondernemer. Je bent overtuigd van je product of dienst en hebt dé oplossing voor jouw klanten. Anders zou je het niet aanbieden, toch? Maar hoe overtuig je mensen om voor jou te kiezen? Hoe bereik, inspireer en trigger je jouw droomklant? En hoe val je op in de online jungle?

Daarvoor hoef je niet super origineel te zijn.

Of het wiel opnieuw uit te vinden. Want alles is al een keer gedaan. Alleen nog nooit door JOU. Begin daarom met het delen van jouw verhaal. Schrijf puur en vanuit je hart. Wie ben je en wat heb je te bieden? Met de kracht van storytelling en bewuste content laat je jouw authentieke stem horen en spreek je vervolgens je droomklant aan.

Wat bewuste content je oplevert

Content op maat Sarah Bierens

Je droomklant voelt zich aangesproken

Content op maat Sarah Bierens

Hogere omzet

& conversie

Content op maat Sarah Bierens

Meer zichtbaarheid in de online jungle

Content op maat Sarah Bierens

Versterkt je brand & community

Content op maat Sarah Bierens

Tijd & energie over om te besteden aan je bedrijf

Content op maat Sarah Bierens

Uitstralen en vertellen wat past bij jou en je bedrijf

Review Sarah Bierens

De afgelopen jaren maak ik veelvuldig gebruik van het creatieve schrijftalent van Sarah. Zij is medeverantwoordelijk geweest voor het vormgeven van de teksten op mijn website. Daarnaast huur ik Sarah in om mijn blogs lekker leesbaar te maken voor mijn specifieke communicatiedoelgroep: de dertigers van nu. Zij weet goed in de huid te kruipen van deze doelgroep, wat maakt dat mijn blogs veel gelezen (en gedeeld) worden. Daar ben ik super blij mee! Tot slot; Sarah’s aanvullende SEO-ideeën snijden hout en ze is een prettige en overtuigende zakenrelatie. Mijn tip: huur Sarah in!

Arnaud Hol - Talento Loopbaancoaching

Zo ga ik je helpen

Content op maat Sarah Bierens

Bewuste copywriting

Bewuste copy: puur, raak en oprecht. Met de juiste woorden je (potentiële) klanten overtuigen. Op basis van jouw wensen schrijf ik content en creëer ik jouw tone of voice. Passend bij je bedrijf en met jouw droomklant in gedachte. Copy waarin je jezelf 100% herkent. Van websiteteksten, e-books, blogs, mailings en advertorials tot whitepapers, artikelen, interviews en brochures. Gaat het om online content? Dan let ik op SEO zodat je beter gevonden wordt in Google en andere zoekmachines.

Content op maat Sarah Bierens

Rake storytelling

Het geheim achter de meeste successen is een ijzersterk verhaal. Want krachtige verhalen ontroeren en inspireren. Verhalen kunnen we ook het beste onthouden. Daarom vertellen we ze al eeuwenlang. Wil je dat mensen jouw organisatie, dienst of product niet vergeten? Je droomklant raken en triggeren? In een effectief en authentiek verhaal deel je wat jouw onderneming bijzonder maakt. Dit is de basis voor je teksten, zoals die belangrijke en vaak lastige Over mij-pagina.

Content op maat Sarah Bierens

Magische redactie

Je hebt zelf een tekst geschreven, maar bent niet helemaal tevreden. Je twijfelt of het grammaticaal klopt. Je mist de sparkle waardoor je boodschap nog niet tot zijn recht komt. Je weet dat het beter kan, maar hoe? Ik check je tekst op taal- en spelfouten en breng flow in je verhaal zodat het lekker wegleest. Zijn de tussenkoppen pakkend en komt je boodschap écht over? Ik help je om het beste uit je tekst te halen.

Review Sarah Bierens
Ingrid - FLXBL Yoga

Ik heb Sarah gevraagd om mijn webteksten te schrijven. Na een briefing heb ik het volledig uit handen gegeven. En ik ben heel blij met het resultaat! Sarah heeft de teksten goed, helder en luchtig geschreven. Geen gladde verkooppraatjes, maar een integer stuk. Ik zou Sarah zeker aanraden!

Review Sarah Bierens
Elvira - Koers11

Sarah heeft mij geholpen met een tekst die ik wil gebruiken voor een weggever. Ze redigeert niet alleen, maar geeft ook suggesties en uitleg. Superfijn als je niet goed bent in taal! Daarnaast voelde ze precies mijn vibe aan. Als ik nu mijn tekst lees, leest het alsof IK het geschreven heb. Ze werkt snel en erg fijn.

Review Sarah Bierens
Peter - Het Nieuwe Buro

Voor een opdrachtgever heb ik een nieuwe corporate identity ontwikkeld. Sarah is daar nauw bij betrokken geweest en heeft de teksten voor de websites geschreven. Sarah is kritisch, creatief en gedreven. Komt afspraken na. Voor het beste resultaat!

Review Sarah Bierens
Etienne - De Nieuwe Rede
Qua meedenken, aanwezigheid, schrijfstijl en werk wist Sarah heel goed bij ons bedrijf De Nieuwe Rede aan te sluiten. Ik heb Sarah ook laten kijken naar onze website en manier van communiceren in content. Ik gebruik haar nog altijd graag als klankbord en voel een zekere rust, wetende dat ik op haar kan vertrouwen als dat nodig is. Een topper!
Review Sarah Bierens
Janna - Wanderlust Yoga

Sarah heeft alle webteksten voor mijn bedrijf herschreven en ik ben echt superblij met het resultaat! Het is fris, leest vlot, inhoudelijk goed en raakt gewoon precies de juiste snaar. Sarah heeft de juiste woorden voor mij gevonden en er een stromend geheel van gemaakt. Perfect passend bij wie ik ben en wat ik uit wil dragen. Heel knap gedaan!

Review Sarah Bierens

Saskia - YVVY Hypotheken

Sarah heeft vanaf het begin geholpen met de communicatie van ons bedrijf en onze website volledig voorzien van teksten. Het eindresultaat mag er dan ook zijn! Naar wat voor tekst je ook op zoek bent, het zou zonde zijn als je Sarah niet zou vragen om hulp! Een aanrader!

Zij gingen je voor

Sarah en ik hebben nauw samengewerkt. We hebben samen een planning gemaakt en een tone of voice guide uitgewerkt. Hiermee konden medewerkers van HROffice aan de slag om blogs te schrijven. Sarah heeft vervolgens de blogs geredigeerd. Daarnaast nam Sarah ook interviews voor ons af en schreef ze onze klantcases. Ik ben heel blij met het resultaat! De samenwerking met Sarah heb ik ervaren als heel flexibel en nauwkeurig. Een erg prettige down-to-earth ‘collega’ die je met de juiste adviezen steeds een stapje verder helpt. 

Shari Pieneman - Projectmanager HROffice
Wandel.nl

Wandel.nl

Blogs, yoga video's en audio's

talento loopbaancoaching

Rake websiteteksten, mailings en blogs
Cmotions

Interviews en blogs employer branding campagne
Portfolio Sarah Bierens

Europcar

Inspirerend museumboekje voor klantenbinding
Portfolio Sarah Bierens

YVVY Hypotheken

Aansprekende websiteteksten, storytelling en communicatieadvies
Portfolio Sarah Bierens

HROffice

Heldere klantcases, interviews, blogs, advies & tone of voice guide.

Maak impact met bewuste content!

Copywriting, storytelling en redactie zijn diensten op maat. Afhankelijk van je vraag en de grootte van de opdracht werk ik op basis van mijn uurtarief (€ 80,- excl. btw) of een projectprijs op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden?