Bedrijfsyoga Sarah Bierens

Bedrijfsyoga

Focus, energie en flow op de werkvloer

Bedrijfsyoga Sarah Bierens
Bedrijfsyoga

Focus, energie en flow op de werkvloer

            Wat bedrijfsyoga jou brengt    

Bedrijfsyoga Sarah Bierens

Meer focus & productiviteit

Bedrijfsyoga Sarah Bierens

Minder stress

Bedrijfsyoga Sarah Bierens

Energiek & fit gevoel

Bedrijfsyoga Sarah Bierens

Meer creativiteit

Bedrijfsyoga Sarah Bierens

Connectie met jezelf en collega's

Bedrijfsyoga Sarah Bierens

Happy employees!

Review Sarah Bierens

Sarah's lessen zorgen ervoor dat je met een heerlijk ontspannen gevoel naar huis gaat. Ik volg haar avondlessen en heb na afloop vaak het gevoel dat ik weer opnieuw met de werkdag kan beginnen! Je merkt dat Sarah haar lessen met zorg en aandacht voorbereidt. Ook helpt ze je op een prettige manier bij de houdingen wanneer dat nodig is. Ervaring met yoga is geen vereiste om met haar mee te doen. Kortom, de yogalessen van Sarah zijn een hele fijne manier voor iedereen die wil ontspannen en opladen voor wat dan ook! 

Hanneke van Heijster - PhD

Yoga teacher Sarah Bierens

"The future depends on what we do in the present." - Mahatma Gandhi

Bedrijfsyoga een hype? Think again! We leven in een stressvolle tijd. De prestatiedruk is hoog, de afleiding groot en burn-outs 'vliegen je om de oren'. De o zo belangrijke work-life balance is vaak zoek. Als werkgever wil je ongetwijfeld het beste voor je mensen en bovendien uitval voorkomen. Bedrijfsyoga helpt hierbij. Gelukkig zijn steeds meer organisaties zich hier bewust van en krijgt yoga vaker een plek op de werkvloer!

Alles over bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga Sarah Bierens

Voor wie is bedrijfsyoga?

"Ik ben niet lenig. Ik heb geen tijd en rust voor yoga. En yoga is mij te zweverig!" Herkenbaar? En hoor je het collega's ook zeggen? Dan is yoga juist voor jullie! Of je onrustig of al relaxed bent. Lenig of niet. Man, vrouw, oud of jong. Yoga is voor iedereen. Zeker in een omgeving waar veel van mensen wordt gevraagd, is yoga een effectieve en zeer waardevolle toevoeging.

Bedrijfsyoga Sarah Bierens

Wat levert bedrijfsyoga op?

Veel positiefs voor het welzijn van jou en je collega's! Yoga verbetert je lichaamshouding, boost je immuunsysteem en conditie. Het vermindert angst en andere negatieve gevoelens. Het helpt je beter omgaan met stress en zorgt voor meer concentratie en productiviteit. Bovendien bevordert yoga ook je nachtrust. Het resultaat: een gezonde, uitgeruste en tevreden werkvloer!

Review Sarah Bierens
Leonie Holweg

De yogalessen van Sarah zijn erg fijn en voor iedereen toegankelijk! Ze weet een relaxte setting neer te zetten. Met fijn stemgebruik en rustgevende muziek. 

Review Sarah Bierens
Sanne van den Oever

De yogalessen van Sarah zijn uniek! Sarah laat je met haar warme en toegankelijke stem op een superfijne manier door haar yogales manoeuvreren.

Review Sarah Bierens

Maarten Reeders

Sarah creëert een relaxte en veilige setting waarin je even weg bent uit de waan van de dag. Klaar om weer vol energie en focus aan de slag te gaan. Aanrader!

Bedrijfsyoga: de mogelijkheden

Wil je één of meerdere keren per week yogalessen aanbieden op de werkvloer? Bijvoorbeeld tijdens de lunch, aan het eind van de dag of na werktijd? Of ben je juist op zoek naar een eenmalige workshop of lezing? Alles is mogelijk! Voor yoga hoef je niet eens de yogamat op. Een meditatiesessie of een serie ademhalingsoefeningen zijn ook uitstekend om het welzijn van jou en je collega's te verbeteren. Dus boek een sessie en scoor karmapunten bij je collega's! Contact me om de mogelijkheden te bespreken.