arrow_drop_up arrow_drop_down
The Soul Academy Sarah Bierens

The Soul Academy

Jouw online plek vol inzichten, inspiratie en praktische tools voor een leuker, lichter leven. Om te ondernemen vanuit je flow.

The Soul Academy Sarah Bierens

The Soul Academy

Jouw online plek vol inzichten, inspiratie en praktische tools voor een leuker, lichter leven. Om te ondernemen vanuit je flow.

Schrijf & yogacoaching

Schrijf & Yoga coaching, workshops en retraites

Een unieke combinatie om je verhaal authentiek en krachtig op papier te zetten. Met yoga leer je dichter bij jezelf te komen. Door na een yogasessie direct te gaan schrijven, vang je de woorden die puur en oprecht zijn. Met een open mind en vanuit je gevoel. Tijdens mijn schrijf-en yoga workshops en retraites leer je te schrijven vanuit flow. Effectief, creatief en vanuit je hart. Benieuwd en wil je een workshop boeken? Bijvoorbeeld voor een teambuilding dag of zakelijk event? Neem direct contact met me op en ik vertel je er alles over!

Inspiratiesessie Sarah Bierens

1-op-1 inspiratiesessie

Stel je voor dat je helemaal vanuit flow leeft. Je volgt je hart en maakt keuzes die bij je passen. Als ondernemer vertel je jouw verhaal. Puur en oprecht zoals het is. Je ervaart focus, innerlijke rust en groei. Hoe goed zou je je dan voelen? Als dit is waar je naar op zoek bent, dan ben ik er voor jou.


Tijdens een 1-op-1 inspiratiesessie (1,5 uur) - op locatie in Nijmegen of via Skype - nemen we jouw vragen onder de loep. Waar sta je nu? Zit je op de goede weg? En waar wil je naartoe? Wat zijn je wensen en waar liggen kansen? Vooraf stuur ik je een korte vragenlijst om wat meer over jou te weten te komen. Tijdens ons gesprek deel ik mijn inzichten met je en sparren we verder. Onze belangrijkste punten vat ik samen en ontvang je in een persoonlijke Flow Guide. Zo kun jij weer vooruit en creatieve stappen zetten!


Voor een inspiratiesessie van 1,5 uur vraag ik 299 euro exclusief btw.


Ben je toe aan zo'n inspirerend, verfrissend gesprek? Neem nu contact op om een afspraak te maken.


Waar ben je naar op zoek? Laat je inspireren door mijn artikelen & blogs!

Op de hoogte blijven van gloednieuwe workshops, retraites en trainingen?

Ontvang als eerste updates, aanbiedingen en tips van The Soul Academy in je mailbox.
Inschrijven nieuwsbrief The Soul Academy Sarah Bierens
Ik gebruik cookies!